DIY Varens

De prachtig ingesneden bladeren van varens laten zich perfect gebruiken voor toepassingen in het interieur. Denk eens aan een afdruk op een kussen, in klei of zelfs een hele wand waarbij je de hemel boven je bed vult met bladmotieven. Gedroogd, geverfd en gelijmd, varens fleuren je huis op!
Ontwerp, styling & tekst Marieke de Geus Fotografie Renée Frinking
Aantal foto’s 24
Gepubliceerd in NL 2020 FR 2020 DE 2020

Zie meer

DIY Kruk als uniek design.

Het Zweedse krukje is al een design klassieker op zich en menigeen zal ‘m herkennen. Maar bekijk de onderdelen eens op een andere en nieuwe manier. De ronde zitting en gebogen poten zijn op verschillende manier te gebruiken. Deze productie laat acht originele ideeën zien.
Ontwerp & styling Marieke de Geus Fotografie Louis Lemaire.
Aantal foto’s 17
Gepubliceerd in NL 2015, NO 2015, AUS 2015, FR 2015, DE 2015, NZ 2015, NL 2016, DE 2016, DE 2020

Zie meer

DIY Bamboo plates

All I want for christmas is…een stapel bamboo borden en negen brillante ideeen.
Ontwerp en styling Marieke de Geus Fotografie Barbara Groen
Aantal foto’s 15
Gepubliceerd Fr 2017

Zie meer

DIY Zomer Vibes

Proef de zomer! Versier de boom met kleurige lampionnen, de tuinbank met een DIY kleed en de hangmat met verse takken en bloemen. De ijsjes zijn puur-natuur, gemaakt van vers fruit en yoghurt, zelfs het stokje komt uit de tuin (gerecycled takje). Bestempel met groente een kussen of tafelkleed en ga de tuin in met een zelfgemaakt tuinschort.
Ontwerp, styling & tekst Marieke de Geus Fotografie Bert Pettersson
Aantal foto’s 21
Gepubliceerd DE 2020

Zie meer

DIY Kleigoed

Met je handen in de (zelfdrogende) klei de mooiste kerstzelfmakers kneden! Dat is een heerlijk werkje om te doen, op weg naar de gezellige dagen in december. Deze klei-kunstwerkjes zijn handgevormd en het enige wat je aan gereedschap nodig hebt zijn je handen om de klei in de juiste vorm te kneden, een lege fles als roller om de klei glad te maken, een uitsteker in de vorm van een ster of cirkel en een mesje plus lineaal om de juiste vorm te snijden. Zelfdrogende klei vormt zich prachtig om bestaande items als kerstballen, glazen, takken en ijzeren frame maar is ook heel goed los te verwerken.
Ontwerp, styling & tekst Marieke de Geus Fotografie Renée Frinking
Aantal foto’s 19

Zie meer